Tabs Floor

Ren, spring, draai en dans!

Met de TABS Wall trek je de aandacht van iedere langslopende bezoeker. Op deze interactieve muur worden spellen bediend op basis van aanraking en geregistreerde beweging. Door het enorme aanbod aan spellen kunnen kinderen en families uren spelen, ze komen in beweging en ze hebben een magische ervaring waardoor ze terugkomen. 

De TABS Wall kan heel opvallend worden ingezet als echte eye catcher, maar ook als subtiele toevoeging door de volledige integratie in het interieur. De TABS Wall is ideaal voor o.a. restaurants, winkelcentra, hotels, wachtkamers, vakantieparken en speelhallen. Benieuwd hoe de TABS Wall op jouw muur zal staan? Geïnteresseerd? 

 

Over TABS.

 Hoe werkt de TABS WALL?

Hoe werkt TABS Wall?

Door het combineren van technologieën, verandert TABS iedere oppervlakte in een interactieve speelsensatie; of dit nou een vloer, muur of tafel is. Voor TABS Wall maken we gebruik van een hoge kwaliteit beamer, computer en 3D camera’s om de verschillende spellen, namen of logo’s te projecteren op de vloer. Door het gebruik van de 3D camera worden alle bewegingen nauwkeurig vastgelegd, wat zorgt voor een eenvoudige bediening en snelle reactie. De muur kan bediend worden met de handen, maar ook door het gooien van ballen naar de muur. Het resultaat is een op maat gemaakt interactief entertainment, wat niet snel vergeten wordt door jouw bezoekers. En het mooie is dat er in veel gevallen geen speciale muur voor nodig is.

functionaliteiten

Tabs Wall

100% VEILIG EN HYGIENISCH

Een volledig hufterproof en brandschoon systeem, doordat er geen materialen in de open ruimte staan.

GEEN OMKIJKEN NAAR

Inclusief service en garantie, volledig door ons verzorgd.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Snel en eenvoudig te installeren en de spellen werken volledig intuïtief.

100% KINDVRIENDELIJK

Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart laten spelen. Er kunnen 1 tot 15 kinderen
tegelijk spelen op de vloer.

Neem contact met ons op!