TABS Wall

Breng iedere ruimte tot leven met TABS Wall!

De geanimeerde muur TABS Wall trekt de aandacht van iedere langslopende bezoeker. Op deze muur worden verschillende soorten animaties getoond. Vergelijk de TABS Wall met een enorm bioscoopscherm die de ruimte echt tot leven brengt.

De TABS Wall kan heel opvallend worden ingezet als echte eyecatcher, maar ook als subtiele toevoeging door de volledige integratie in het interieur. De TABS Wall is ideaal voor o.a. restaurants, winkelcentra, hotels, wachtkamers, vakantieparken en speelhallen. Benieuwd hoe de TABS Wall op jouw muur zal staan? Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden! 

 

Over TABS.

Hoe werkt de TABS Wall?

Hoe werkt TABS Wall?

Door het combineren van technologieën, verandert TABS iedere oppervlakte in een interactieve speelsensatie; of dit nou een vloer, muur of tafel is. Voor TABS Wall maken we gebruik van een hoge kwaliteit beamer en computer om de animaties te projecteren op de muur. Er zijn verschillende animaties beschikbaar. Het resultaat is op maat gemaakt entertainment, wat niet snel vergeten wordt door jouw bezoekers. Bovendien is er geen speciale muur voor nodig en is de TABS Wall naadloos te integreren in het interieur. In overleg kunnen er animaties op maat worden gemaakt. Interesse?

functionaliteiten

TABS Wall

100% VEILIG EN HYGIENISCH

Een volledig hufterproof en brandschoon systeem, doordat er geen materialen in de open ruimte staan.

GEEN OMKIJKEN NAAR

Inclusief service en garantie, volledig door ons verzorgd.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Snel en eenvoudig te installeren en de spellen werken volledig intuïtief.

100% KINDVRIENDELIJK

Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart laten spelen. Er kunnen 1 tot 15 kinderen
tegelijk spelen op de vloer.

Neem contact met ons op!