Tabs Floor

De ultieme speelervaring op deze interactieve vloer!

De interactieve vloer TABS Floor zorgt voor een unieke speelervaring voor iedere bezoeker! Middels een projectie beamer worden er verschillende spellen op de vloer geprojecteerd. Kinderen én volwassenen gebruiken hun lichaam als joystick en sturen spellen op de vloer aan door te rennen, springen, draaien en dansen. Door het enorme spelaanbod is er een spel voor iedere familie. Maar ook als de volwassenen niet spelen, houden ze van TABS. Ze hebben namelijk even minder omkijken naar de kinderen, waardoor ze langer bij je blijven en actiever bezig zijn met jouw organisatie.   De vloer kan op verschillende groottes geleverd worden en past bovendien altijd binnen het interieur door door de volledige integratie. Deze eye-catcher is ideaal voor o.a. restaurants, winkelcentra, hotels, wachtkamers, vakantieparken en speelhallen. Op zoek naar een optimale klantbeleving voor jouw bezoekers?  

Over TABS.

Hoe werkt TABS?

Voor TABS Floor maken we gebruik van een hoge kwaliteit beamer, computer en 3D camera’s om de verschillende spellen te projecteren op de vloer. Door het gebruik van de 3D camera worden alle bewegingen nauwkeurig vastgelegd, wat zorgt voor een eenvoudige bediening en snelle reactie. Het resultaat is een volledig eigentijds en interactief entertainment, wat niet snel vergeten wordt door jouw bezoekers! Afhankelijk van de wensen en de inrichting van de locatie wordt TABS geïnstalleerd met een bijgeleverde vloer. Echter kan in sommige gevallen de bestaande vloer gebruikt worden.

functionaliteiten

TABS Floor

100% VEILIG EN HYGIENISCH

Een volledig hufterproof en brandschoon systeem, doordat er geen materialen in de open ruimte staan. 

GEEN OMKIJKEN NAAR

Wij komen de TABS Floor installeren. Daarnaast wordt TABS geleverd met een jaar service en garantie, volledig door ons verzorgd.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

De spellen werken volledig intuïtief. Bovendien zorgen wij voor nieuwe spellen tijdens het servicecontract, waardoor de content altijd up to date is!

100% KINDVRIENDELIJK

Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart laten spelen. Er kunnen 1 tot 15 kinderen
tegelijk spelen op de vloer.

Neem contact met ons op!