Tabs Floor

Ren, spring, draai en dans!

TABS Floor is dé interactieve vloer die ervoor zorgt dat jouw klanten langer blijven en zich meer verbonden voelen met jouw onderneming. Kinderen én volwassenen gebruiken hun lichaam als joystick en spelen meerdere spellen op de vloer door te rennen, springen, draaien en dansen. Door het enorme spelaanbod is er een spel voor iedere familie. Ook als de volwassenen niet spelen, houden ze van TABS. Ze hebben even minder omkijken naar de kinderen, waardoor ze langer kunnen blijven en actiever bezig zijn met jouw organisatie.

 

De vloer kan op verschillende groottes geleverd worden en hoeft dus minder ruimte in te nemen dan je denkt. Door de volledige integratie past deze altijd binnen het interieur. Deze eye-catcher is ideaal voor o.a. restaurants, winkelcentra, hotels, wachtkamers, vakantieparken en speelhallen. Op zoek naar een optimale klantbeleving voor jouw bezoekers? Geïnteresseerd? 

 

Over TABS.

Hoe werkt TABS?

Door het combineren van technologieën, verandert TABS iedere oppervlakte in een interactieve speelsensatie; of dit nou een vloer, muur of tafel is. Voor TABS Floor maken we gebruik van een hoge kwaliteit beamer, computer en 3D camera’s om de verschillende spellen, namen of logo’s te projecteren op de vloer. Door het gebruik van de 3D camera worden alle bewegingen nauwkeurig vastgelegd, wat zorgt voor een eenvoudige bediening en snelle reactie. Het resultaat is een op maat gemaakt interactief entertainment, wat niet snel vergeten wordt door jouw bezoekers. En het mooie is dat er in veel gevallen geen speciale vloer voor nodig is.

functionaliteiten

Tabs Floor

100% VEILIG EN HYGIENISCH

Een volledig hufterproof en brandschoon systeem, doordat er geen materialen in de open ruimte staan.

GEEN OMKIJKEN NAAR

Inclusief service en garantie, volledig door ons verzorgd.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Snel en eenvoudig te installeren en de spellen werken volledig intuïtief.

100% KINDVRIENDELIJK

Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart laten spelen. Er kunnen 1 tot 15 kinderen
tegelijk spelen op de vloer.

Neem contact met ons op!